Руската хакерска група KillNet отправи послание в Telegram канала си към

...
Руската хакерска група KillNet отправи послание в Telegram канала си към
Коментари Харесай

Гешев за руската хакерска атака: Не се притеснявам

Руската хакерска група KillNet насочи обръщение в Telegram канала си към основния прокурор Иван Гешев. Хакерите насочат нецензурно благопожелание на съветски и на български към обвинител номер 1.

„ Много забавен е фактът, че тази офанзива от страна на жители на Руската федерация съответствува с офанзивите в продължение на една година, които се развиват против Прокуратурата на България и персонално против мен от някои политически сили, които би трябвало да изповядват евроатлантическите и европейските полезности ", съобщи Гешев. Главният прокурор се надява, че става дума за „ случай по съвпадане “.

„ България и българската страна, от която част е Българската прокуратура, е член на Европейския съюз. Ние пазиме националните ползи на България, на нашите европейски сътрудници и евроатлантическите полезности. Затова е „ обикновено “ избрани представители на българската страна да бъдат подложени на някаква форма на напън и закани “, съобщи Иван Гешев. И сподели, че сходен вид офанзиви няма да сплашат Прокуратурата.

„ Това няма да тормози нито мен, нито българската прокуратура, тъй като за нас най-важното е българският народен интерес и отбрана на страната и жителите “, сподели още Гешев.

Руската хакерска група KillNet, която в събота стартира офанзива на уеб страниците на редица държавни институции, набеляза като своя лична цел Иван Гешев. Това излиза наяве от изявления в Telegram -канала на хакерската група. Хакерът с прякор KillMilk, апетитен за един от водачите на хакерската група, е разгласил персонално обръщение против основния прокурор на България Иван Гешев, излиза наяве още от обявата в Telegram. По адрес на българския основен прокурор се насочат и голям брой обидни послания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР